Sovitellun ansiopäivärahan hakeminen

Sovitellun ansiopäivärahan hakujakso riippuu palkanmaksurytmistä. Jos saat palkkaa kuukausittain tai kahdesti kuukaudessa, hae soviteltua ansiopäivärahaa kuukausittain. Jos palkkasi maksetaan kahden viikon välein, hae soviteltua ansiopäivärahaa neljän kalenteriviikon jaksoissa. Neuvomme sinua mielellämme, jos et ole varma sopivasta hakurytmistä. Voit tehdä hakemuksen eAsioinnissa tai lähettää sen meille postitse. Huomaathan, että ansiopäivärahaa tulee hakea kolmen kuukauden kuluessa hakemuksen ensimmäisestä päivästä lukien, jotta hakemus ei myöhästyisi.
  1. Merkitse hakemukseen työpäivät ja työtunnit niiden päivien kohdalle, jolloin olet ollut työssä. Myös vuosilomapäivät ja palkalliset sairauslomapäivät katsotaan työpäiviksi.
  2. Liitä hakemukseen työsopimus, jos et ole vielä toimittanut sitä meille. Jos kirjallista työsopimusta ei ole tehty, liitä hakemukseen selvitys työsuhteen keskeisistä ehdoista.
  3. Liitä hakemukseen palkkalaskelmat kaikista palkoista, jotka sinulle on maksettu hakujakson aikana.
  4. Noudata hakemuksen täyttöohjeita ja ilmoita meille kaikista muutoksista, jotka voivat vaikuttaa ansiopäivärahaasi.

Liity jäseneksi

Jäsenyys on vakuutus työttömyyden varalle. Palvelemme jäseniämme työttömyysturva-asioissa asiantuntevasti, ystävällisesti ja nopeasti. Liity jäseneksi
  • Jäsenmaksu vain 7€ / kk
  • Meille voit liittyä ammattialasta riippumatta
  • Liiton kautta turvaa myös työsuhdeasioihin
  • Turvaa tulevaisuutesi. Olemme täällä sinua varten
Aaria