Saavutettavuus

Työttömyyskassa Aarian verkkosivusto on julkaistu 1.1.2021. Verkkosivusto täyttää suurelta osin lain vaatimat A- ja AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG-kriteeristö 2.1).  

Huomasitko puutteita saavutettavuudessa?

Pyrimme jatkuvasti parantamaan verkkopalvelumme saavutettavuutta. Jos löydät ongelmia, ilmoitathan niistä meille. Teemme parhaamme puutteiden korjaamiseksi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteella asiakaspalvelu@aariakassa.fi. Vastaamme sinulle 14 päivän kuluessa.  

Saavutettavuuden valvonta

Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuusvaatimusten toteutumista. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen asiasta Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston verkkosivulla on ohjeet ilmoituksen tekemiseksi. Etelä-Suomen aluehallintovirasto Saavutettavuuden valvonnan yksikkö www.saavutettavuusvaatimukset.fi saavutettavuus(at)avi.fi puhelinnumero vaihde 0295 016 000 Verkkopalvelu on julkaistu 1.1.2021. Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019) Saavutettavuusvaatimukset-verkkosivusto Työttömyyskassa Aarian eAsiointi-palvelun saavutettavuusseloste

Liity jäseneksi

Jäsenyys on vakuutus työttömyyden varalle. Palvelemme jäseniämme työttömyysturva-asioissa asiantuntevasti, ystävällisesti ja nopeasti.

  • Jäsenmaksu vain 6,5 euroa kuukaudessa.
  • Meille voit liittyä ammattialasta riippumatta.
  • Liiton kautta turvaa myös työsuhdeasioihin.
  • Turvaa tulevaisuutesi. Olemme täällä sinua varten!