Kysymyksiä jäsenyydestä

Olen opiskelija. Voinko liittyä Työttömyyskassa Aariaan?

Voit liittyä jäseneksemme, jos olet työ- tai virkasuhteessa ja saat palkkaa. Jos olet opiskelun ohella palkkatyössä, opiskelu ei estä liittymistä jäseneksemme. Työ- tai virkasuhde voi olla kokoaikainen, osa-aikainen, toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen. Huomioithan, että et voi liittyä työttömyyskassaan, jos olet palkattomalla vapaalla, esimerkiksi hoitovapaalla, opintovapaalla, lomautettuna tai palkattomalla sairauslomalla.

Voinko liittyä Työttömyyskassa Aarian jäseneksi, jos minulla on toiminimi tai olen osakkaana puolisoni yrityksessä?

Sivutoiminen yritystoiminta ei vaikuta työttömyyskassan jäseneksi liittymiseen tai jäsenyyden säilyttämiseen. Sinut voidaan katsoa sivutoimitoimiseksi yrittäjäksi esimerkiksi silloin, kun harjoitat yritystoimintaa kokoaikatyön ohessa. Myös yrittäjän perheenjäsen, joka ei itse omista yrityksestä mitään, voi liittyä Työttömyyskassa Aarian jäseneksi. Päätoiminen yrittäjä ei voi liittyä Työttömyyskassa Aarian jäseneksi. Jos olet yrittäjä, voit vakuuttaa itsesi työttömyyden varalta Yrittäjäkassassa. Kohdasta Yritystoiminta löydät lisätietoa muun muassa siitä, kuka määritellään työttömyysturvalaissa yrittäjäksi.

Liity jäseneksi

Jäsenyys on vakuutus työttömyyden varalle. Palvelemme jäseniämme työttömyysturva-asioissa asiantuntevasti, ystävällisesti ja nopeasti.

  • Jäsenmaksu vain 6,5 euroa kuukaudessa.
  • Meille voit liittyä ammattialasta riippumatta.
  • Liiton kautta turvaa myös työsuhdeasioihin.
  • Turvaa tulevaisuutesi. Olemme täällä sinua varten!