Tietoa Aariasta

Työttömyyskassa Aaria on palkansaajakassa, jonka jäseneksi voivat liittyä kaikki työ- ja virkasuhteessa olevat palkansaajat. Voit liittyä jäseneksemme riippumatta siitä, millä ammattialalla työskentelet tai millainen koulutustausta sinulla on. Aariaan kuuluu jo noin 115 000 jäsentä. Lakisääteinen tehtävämme on huolehtia ansioturvastasi. Maksamme jäsenillemme ansiopäivärahaa työttömyyden ja lomautuksen perusteella, vuorottelukorvausta vuorotteluvapaan ajalta, sekä liikkuvuusavustusta ja muutosturvarahaa. Haluamme tarjota jäsenillemme ystävällistä ja laadukasta palvelua sekä sujuvaa asiointia. Meille tärkeitä arvoja ovat palvelualttius, asiantuntevuus ja luotettavuus. Pyrimme kehittämään palveluitamme vastaamaan yhä paremmin jäsentemme tarpeita. Hoidamme työttömyyskassan tehtäviä noin 50 työntekijän voimin. Toimistomme sijaitsee Vallilassa Helsingissä.  

Organisaatio ja hallinto

Työttömyyskassa Aaria aloitti toimintansa 1.1.2021.  Aaria perustettiin, kun Julkisten- ja yksityisalojen työttömyyskassa JYTK ja Työttömyyskassa Statia sulautuivat JATTK-työttömyyskassaan. Kassanjohtajana toimii Tuija Taxell (tuija.taxell@aariakassa.fi). Hallituksen puheenjohtaja on Marko Jalkanen. Työttömyyskassa Aarian ylintä päätäntävaltaa käyttää kassan edustajiston kokous, jonka tarkemman ajan ja paikan määrää kassan hallitus. Työttömyyskassojen toimintaa valvoo Finanssivalvonta.

Liity jäseneksi

Jäsenyys on vakuutus työttömyyden varalle. Palvelemme jäseniämme työttömyysturva-asioissa asiantuntevasti, ystävällisesti ja nopeasti.

  • Jäsenmaksu vain 6,5 euroa kuukaudessa.
  • Meille voit liittyä ammattialasta riippumatta.
  • Liiton kautta turvaa myös työsuhdeasioihin.
  • Turvaa tulevaisuutesi. Olemme täällä sinua varten!