Kuka voi liittyä?

Työttömyyskassa Aaria on kaikille palkansaajille avoin työttömyyskassa. Voit liittyä jäseneksemme ammattialastasi riippumatta. Kun olet palkansaajakassan jäsen, ansiosidonnaisen työttömyyspäivärahan ja vuorottelukorvauksen taso määritellään palkkatulojesi perusteella. Voit liittyä työttömyyskassaan, jos
  • olet alle 68-vuotias
  • et ole päätoiminen yrittäjä
  • olet palkallisessa työ- tai virkasuhteessa liittymispäivänä.
Työ- tai virkasuhde voi olla kokoaikainen, osa-aikainen, toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen. Huomioithan, että et voi liittyä työttömyyskassaan, jos olet palkattomalla vapaalla, esimerkiksi hoitovapaalla, opintovapaalla, lomautettuna tai palkattomalla sairauslomalla. Monet jäsenistämme kuuluvat Työttömyyskassa Aariaan ammattiliittonsa kautta. Liiton jäsenyys ei kuitenkaan ole edellytys työttömyyskassaan liittymiselle.  

Työttömyyskassasta toiseen vaihtaminen

Voit olla samanaikaisesti vain yhden työttömyyskassan jäsen. Kun liityt Työttömyyskassa Aariaan, aikaisemmassa työttömyyskassassa kerryttämäsi jäsenyysehto ja työssäoloehto seuraavat mukanasi, jos jäsenyyksien välissä ei ole yli kuukauden katkosta. Huomioithan, että jos jäsenyytesi edellisessä työttömyyskassassa on päättynyt erottamiseen, kerryttämääsi jäsenyys- ja työssäoloehtoa ei voida siirtää uuteen työttömyyskassaan. Voit valtuuttaa meidät irtisanomaan jäsenyytesi edellisestä työttömyyskassastasi. Voit tehdä valtuutuksen jäsenhakemuslomakkeella. Vaihtoehtoisesti voit itse tehdä eroilmoituksen edelliseen työttömyyskassaasi. Suosittelemme, että eroat edellisestä työttömyyskassasta vasta sitten, kun olet saanut vahvistuksen siitä, että sinut on hyväksytty Työttömyyskassa Aarian jäseneksi.

Liity jäseneksi

Jäsenyys on vakuutus työttömyyden varalle. Palvelemme jäseniämme työttömyysturva-asioissa asiantuntevasti, ystävällisesti ja nopeasti.

  • Jäsenmaksu vain 6,5 euroa kuukaudessa.
  • Meille voit liittyä ammattialasta riippumatta.
  • Liiton kautta turvaa myös työsuhdeasioihin.
  • Turvaa tulevaisuutesi. Olemme täällä sinua varten!