Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

eAsiointi

eAsioinnissa voit muun muassa lähettää meille viestejä, täyttää hakemuksen ja lisätä liitteitä. Kirjaudu eAsiointiin sivun ylälaidasta.  

Puhelinpalvelu numerossa 020 7655 900

Avoinna
  • tiistaisin klo 9.00–11.30
  • keskiviikkoisin klo 12.00–14.00
  • torstaisin klo 9.00–11.30.
Puhelun hinta on 8,4 snt/min + pvm/mpm. Jonotus on maksutonta. Puhelinpalvelumme ensimmäinen tunti on kaikkein vilkkain, joten jonotusajat voivat olla silloin pidemmät kuin puhelinpalveluajan loppupuolella.  

Viranomaislinja

Palvelemme viranomaisia ja yhteistyökumppaneita viranomaislinjallamme maanantaista perjantaihin klo 9.00–14.00. Virkapuhelinnumero on jaettu viranomaisille ja yhteistyökumppaneille.  

Asiakaspalvelun sähköposti

asiakaspalvelu@aariakassa.fi Ethän lähetä sähköpostitse viestejä tai liitetiedostoja, jotka sisältävät henkilötietoja. Suosittelemme käyttämään viestien lähettämiseen eAsiointia. Jos käytössäsi ei ole salattua sähköpostia etkä voi käyttää eAsiointiamme, lähetä meille sähköpostia asiasta osoitteeseen asiakaspalvelu@aariakassa.fi. Lähetämme sinulle suojatun sähköpostin, johon vastaamalla vastausviestisi tulee meille suojattuna.  

Toimisto

Työttömyyskassa Aaria Opastinsilta 8 B 00520 Helsinki Huomioithan, että toimitiloissamme ei ole mahdollisuutta asioida paikan päällä. Tarvittaessa voit jättää hakemuksen ja liitteet postilaatikkoomme, joka sijaitsee rakennuksen B-rapun ala-aulassa.  

Liity jäseneksi

Jäsenyys on vakuutus työttömyyden varalle. Palvelemme jäseniämme työttömyysturva-asioissa asiantuntevasti, ystävällisesti ja nopeasti.
  • Jäsenmaksu vain 7 euroa kuukaudessa.
  • Meille voit liittyä ammattialasta riippumatta.
  • Liiton kautta turvaa myös työsuhdeasioihin.
  • Turvaa tulevaisuutesi. Olemme täällä sinua varten!
Aaria